Paho Horse Stables

A Stable to live, to work, to enjoy

Paho Horse Stables Draaibare en uitschuifbare wanden kunnen gebruikt worden om stallen machinaal te mesten via de voorwand of in de langsrichting van de stallen. Ook maken we wegdraaibare wanden om van twee stallen een grote stal te maken

Paho Horse Stables Jolien Maenhaut

Lokouter 49 - 9880 Aalter, O-VL, Belgium - +32.93756930 -

Draaibare en uitschuifbare wanden

  • Draaibare en uitschuifbare wanden kunnen gebruikt worden om stallen machinaal te mesten via de voorwand of in de langsrichting van de stallen.
  • Ook maken we wegdraaibare wanden om van twee stallen een grote stal te maken. Zo kan je een merie met veulen of verschillende jonge paarden huisvesten.
  • Deze constructies worden verzwaard uitgevoerd met steunwillen of opgehangen aan een Rob rail.

Interesse in Draaibare en uitschuifbare wanden?

Paho stallen zijn puur Belgische producten

Draaibare en uitschuifbare wanden

Laat je niet verleiden door stallen in dennenhout...

Sta je op het punt om paardenstallen te bouwen of je bestaande stallen grondig te vernieuwen? Dan heb je wellicht ook al nagedacht over de materialen die je daarvoor gaat gebruiken.
Govaplast-planken zijn tandgroefplanken die bestaan uit gerecycleerde kunststof. Ze zijn duurzaam, sterk, hygiënisch, gemakkelijk te reinigen en worden niet door paarden opgegeten. De planken zijn verkrijgbaar in grijs, zwart, bruin, bruin, groen en beige.
Ook onze bamboe-houten planken voldoen aan deze eigenschappen. Dit natuurlijk product bestaat uit bamboevezels. Deze zijn zo hard geprest dat ze niet beschadigd kan worden. Met zijn dikte van 28mm en onze C-profielen kunnen zij elke slag zonder probleem opvangen. Dennenhout heeft helaas deze eigenschappen niet..

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacy- & cookie-beleid