Paho Horse Stables

A Stable to live, to work, to enjoy

Paho Horse Stables Alle wanden zijn samengesteld uit C-profielen 50/40/10 met Govaplast of bamboe houten planken tussen tot op een hoogte van 1.20m. Bovenaan is er een traliewerk met buizen diameter 22mm op 5 cm van elkaar

Paho Horse Stables Jolien Maenhaut

Lokouter 49 - 9880 Aalter, O-VL, Belgium - +32.93756930 -

Standaard voorwand

  • Alle wanden zijn samengesteld uit C-profielen 50/40/10 met Govaplast of bamboe houten planken tussen tot op een hoogte van 1.20m.
  • Bovenaan is er een traliewerk met buizen diameter 22mm op 5 cm van elkaar.
  • De deur, met een breedte van 1.20m, wordt opgehangen aan een Rob rail en 2 wielen. Deze heeft een handige sluiting met kunststof bol en geleiding.
  • De wand heeft een totale hoogte van 2.20m.
  • Alle wanden worden warm gegalvaniseerd.
  • Coating is mogelijk in RAL-kleur naar keuze.
  • Luik in schuifdeur of voederopening kan worden voorzien indien gewenst.

Interesse in Standaard voorwand?

Paho stallen zijn puur Belgische producten

Standaard voorwand

Laat je niet verleiden door stallen in dennenhout...

Sta je op het punt om paardenstallen te bouwen of je bestaande stallen grondig te vernieuwen? Dan heb je wellicht ook al nagedacht over de materialen die je daarvoor gaat gebruiken.
Govaplast-planken zijn tandgroefplanken die bestaan uit gerecycleerde kunststof. Ze zijn duurzaam, sterk, hygiënisch, gemakkelijk te reinigen en worden niet door paarden opgegeten. De planken zijn verkrijgbaar in grijs, zwart, bruin, bruin, groen en beige.
Ook onze bamboe-houten planken voldoen aan deze eigenschappen. Dit natuurlijk product bestaat uit bamboevezels. Deze zijn zo hard geprest dat ze niet beschadigd kan worden. Met zijn dikte van 28mm en onze C-profielen kunnen zij elke slag zonder probleem opvangen. Dennenhout heeft helaas deze eigenschappen niet..

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacy- & cookie-beleid