Paho Horse Stables

A Stable to live, to work, to enjoy

Paho Horse Stables In de wand worden een aantal openingen voorzien. De opening heeft een vast deel tot op een hoogte van 60cm, die vervaardigd wordt uit Govaplast of bamboe houten planken. Boven de planken wordt niets voorzien

Paho Horse Stables Jolien Maenhaut

Lokouter 49 - 9880 Aalter, O-VL, Belgium - +32.93756930 -

Loopstallen

  • In de wand worden een aantal openingen voorzien. De opening heeft een vast deel tot op een hoogte van 60cm, die vervaardigd wordt uit Govaplast of bamboe houten planken. Boven de planken wordt niets voorzien.
  • De delen waar het paard niet met zijn hoofd tussen kan bestaat uit Govaplast of bamboe houten planken tot op een hoogte van 1.20m en erboven traliewerk. Het traliewerk zijn buizen diameter 22mm op 5cm van elkaar.
  • Alle wanden zijn vervaardigd uit C-profielen 50/40/10.
  • Het geheel wordt warm gegalvaniseerd.

Interesse in Loopstallen?

Paho stallen zijn puur Belgische producten

Loopstallen

Laat je niet verleiden door stallen in dennenhout...

Sta je op het punt om paardenstallen te bouwen of je bestaande stallen grondig te vernieuwen? Dan heb je wellicht ook al nagedacht over de materialen die je daarvoor gaat gebruiken.
Govaplast-planken zijn tandgroefplanken die bestaan uit gerecycleerde kunststof. Ze zijn duurzaam, sterk, hygiënisch, gemakkelijk te reinigen en worden niet door paarden opgegeten. De planken zijn verkrijgbaar in grijs, zwart, bruin, bruin, groen en beige.
Ook onze bamboe-houten planken voldoen aan deze eigenschappen. Dit natuurlijk product bestaat uit bamboevezels. Deze zijn zo hard geprest dat ze niet beschadigd kan worden. Met zijn dikte van 28mm en onze C-profielen kunnen zij elke slag zonder probleem opvangen. Dennenhout heeft helaas deze eigenschappen niet..

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacy- & cookie-beleid