Paho Horse Stables

Voldoen aan elke bouwwens

Paho Horse Stables Het voltallig team van Paho is zelf dagelijks actief binnen de paarden. Wij weten als geen andere wat uw behoeften zijn. Onze ervaring maakt het mogelijk om aan elke bouwwens te voldoen. Dus ongetwijfeld ook aan de uwe

Paho Horse Stables Jolien Maenhaut

Lokouter 49 - 9880 Aalter, O-VL, Belgium - +32.93756930 -

Wie is Paho?

Over Paho

Een bedrijf in galop...

Paho biedt u een volledige accommodatie, zowel nieuwbouw als renovatie, aan voor uw paard.

Van binnen- en buitenstallen in alle uitvoeringen, stapmolens en stapbanden, aanleg pistes tot alle nodige technieken zoals pisteverlichting, camerabewaking voor uw stallen, waterleiding met circulatiepomp, elektriciteit, enz...

Wie is Paho?

Voldoen aan elke bouwwens

Het voltallig team van Paho is zelf dagelijks actief binnen de paarden. Wij weten als geen andere wat uw behoeften zijn.

Onze ervaring maakt het mogelijk om aan elke bouwwens te voldoen. Dus ongetwijfeld ook aan de uwe.

Paho stallen zijn puur Belgische producten

Wie is Paho?

Laat je niet verleiden door stallen in dennenhout...

Sta je op het punt om paardenstallen te bouwen of je bestaande stallen grondig te vernieuwen? Dan heb je wellicht ook al nagedacht over de materialen die je daarvoor gaat gebruiken.
Govaplast-planken zijn tandgroefplanken die bestaan uit gerecycleerde kunststof. Ze zijn duurzaam, sterk, hygiënisch, gemakkelijk te reinigen en worden niet door paarden opgegeten. De planken zijn verkrijgbaar in grijs, zwart, bruin, bruin, groen en beige.
Ook onze bamboe-houten planken voldoen aan deze eigenschappen. Dit natuurlijk product bestaat uit bamboevezels. Deze zijn zo hard geprest dat ze niet beschadigd kan worden. Met zijn dikte van 28mm en onze C-profielen kunnen zij elke slag zonder probleem opvangen. Dennenhout heeft helaas deze eigenschappen niet..

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacy- & cookie-beleid